UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська РФ ударили по Харкову: в одному з районів "прильот"

У місті постраждали люди. Було пошкоджено приватний будинок.

Російські військові в ніч з 11 на 12 жовтня вкотре здійснили обстріл міста Харків. У одному з районів зафіксували "прильот", повідомив глава Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram.

"За попередньою інформацією, один чоловік отримав поранення. Пошкоджено приватний будинок. На місці працюють всі екстрені служби. Інформація уточнюється", – написав він.

Міський голова Харкова Ігор Терехов уточнив, що, попередньо, йдеться про влучання на околиці населеного пункту. Під ударом опинився приватний житловий будинок. На місці “прильоту” виникла пожежа.

Читайте також: Війська РФ масовано обстріляли Харківську область: четверо поранених

Згодом Синєгубов додав: "За уточненою інформацією екстреної медичної допомоги, внаслідок удару окупантів по м. Харків один чоловік отримав осколкові поранення. Також за допомогою до медиків звернулась жінка – гостра реакція на стрес. Наразі спеціалісти надають постраждалим всю необхідну допомогу".

Вдень 11 жовтня війська РФ обстріляли селище міського типу Куп'янськ-Вузловий Харківської області з артилерії. Один російський снаряд влучив у житловий будинок.