UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська РФ скинули вибухівку з дронів у Херсоні та передмістях: є загиблий та поранені

Смертельні травми дістав 45-річний житель Берислава.

Ілюстративне фото.

Ілюстративне фото.

Російська армія продовжує атакувати з безпілотників Херсон та навколишні населені пункти. Внаслідок атак протягом вівторка, 6 серпня, одна людина загинула та 10 отримали поранення, повідомили в Херсонській обласній військовій адміністрації.

Зранку у Херсоні внаслідок скидання вибухівки з дрона травмовано двоє жінок, 83 та 70 років. У них діагностували вибухові травми та поранення кінцівок. 

Вдень у передмісті російська армія скинула вибухівку на людей, які перебували на вулиці. 

“Наразі відомо про пʼятьох постраждалих. Це – чоловіки, 57 та 53 роки, а також жінки, 68, 46 та 37 років. Вони дістали вибухові травми та уламкові поранення. Бригади “екстренки” доставили потерпілих до лікарень”, – розповіли в військовій адміністрації. 

Пізніше в ОВА додали, що за медичною допомогою ще звернувся 36-річний потерпілий. В нього осколкове поранення гомілки.

Читайте також: Обстріл "швидкої" у Херсонській області: зросла кількість постраждалих

Крім того, у Станіславі росіяни атакували з дрона жінок, які перебували на вулиці. 

Внаслідок атаки вибуховою травмою, контузією та уламковим пораненням живота до лікарні доставили 68-річну місцеву жительку. В іншої потерпілої діагностували вибухову травму, контузію та поранення плеча. 56-річній жінці надали меддопомогу на місці.

Після обіду через атаку безпілотника окупантів смертельні травми дістав 45-річний житель Берислава. Він загинув на місці. 

Також росіяни скинули вибухівку у Білозерці. Внаслідок атаки вибухову травму та контузію дістала 34-річна жінка, яка в момент атаки перебувала у будинку. 

Раніше повідомлялося, що протягом 5 серпня росіяни обстріляли 12 населених пунктів Херсонської області. По Бериславському району росіяни запустили ракету. Але Сили протиповітряної оборони знищили повітряну ціль. Загалом внаслідок обстрілів минулої доби на Херсонщині зафіксовано приліт по об’єкту критичної інфраструктури та адмінбудівлі. Також росіяни обстрілювали житлові квартали та пошкодили вісім багатоповерхівок та 13 приватних будинків. Через російську агресію одна людина загинула, ще п’ять – дістали поранення.