UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська РФ продовжують тероризувати Донеччину: за минулу добу вбили одну людину, ще одну — поранили 

Зокрема, внаслідок ворожого артобстрілу загинув французький журналіст.

За минулу добу, 9 травня, внаслідок обстрілів військ РФ у Донецькій області загинула одна людина. Ще один мирний житель отримав поранення. Про це повідомив голова ОВА Павло Кириленко.

Зокрема, вчора ввечері внаслідок ворожого артобстрілу в Часовоярській громаді загинув французький журналіст Арман Солдін.

На волноваському напрямку росіяни пошкодили будинки в Новоукраїнці Вугледарської громади.

На донецькому напрямку шість разів під російські обстріли потрапляла Курахівська громада: пошкоджено десять приватних будинків і дві багатоповерхівки у Кураховому, а також будинок в Острівському. Поодинокі ворожі обстріли було зафіксовано в Авдіївці, Мар'їнці та Очеретинській громаді.

На горлівському напрямку у Костянтинівці загарбники поранили одну людину. Крім того, внаслідок обстрілів пошкоджено чотири приватні будинки та адмінбудівлю. На території громади також пошкоджено три будинки в Новодмитрівці. Ще чотири будинки пошкоджено у Васюківці Соледарської громади.

На лисичанському напрямку у Лиманській громаді війська РФ пошкодили два будинки у Зарічному та три у Ямполі. У Сіверську — адмінбудівлю, у Званівці — чотири будинки.

Читайте також: Донецьк потерпає від дефіциту води, а бої за Бахмут поглиблюють проблему – британська розвідка

Раніше повідомлялося, що війська РФ випустили шість ракет по промзоні Краматорська Донецької області. На щастя, минулося без постраждалих.