UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська РФ атакували Харківську область: кількість загиблих зросла до трьох

Спалахнула пожежа в магазині та в аптеці.

© Олег Синєгубов/Telegram
© Олег Синєгубов/Telegram
© Олег Синєгубов/Telegram
© Олег Синєгубов/Telegram

Російські окупаційні війська у середу, 10 квітня, обстріляли селища Липці та Мала Данилівка поблизу Харкова, зазначив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Сталася пожежа в магазині та в аптеці. За попередньою інформацією, під завалами можуть перебувати люди. На місці атаки нині працюють профільні служби.

Читайте також: Зеленський зробив заяву щодо блекауту та ППО у Харкові

Директор обласного центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта у коментарі "Суспільне Харків" повідомив, що нині відомо про двох поранених жителів селища Липці.

Голова ОВА заявив, що внаслідок  обстрілу Липців загинула 14-річна дівчинка. 16-річний хлопець та 33-річна співробітниця аптеки постраждали. Їх госпіталізували. Пізніше Синєгубов зазначив, що кількість загиблих зросла до трьох. Рятувальники дістали з-під завалів тіла жінок 43 та 59 років.

Напередодні внаслідок обстрілу УМБП Д-30 території підприємства у Харкові було пошкоджено виробничу будівлю та чотири автомобілі. Постраждали четверо людей, працівники підприємства: жінка 33 років та чоловіки 27, 31 і 55 років.