UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська 58-ї загальновійськової армії РФ борються із втомою та виснаженням — британська розвідка

Військові РФ перебувають під тиском і, швидше за все, відчувають потребу в ротації.

На півдні України інтенсивні бої продовжують зосереджуватися на двох напрямках. На південь від Оріхова українські війська зосередилися проти 58-ї загальновійськової армії РФ. Вона, на думку аналітиків британської розвідки, бореться з бойовою втомою та виснаженням у передових полках, які перебувають у напружених боях понад вісім тижнів.

Читайте також: Business Insider: Путін створює таємні приватні армії по всій Росії

Далі на схід, на південь від Великої Новосілки, російські війська, що обороняються, стягуються як зі Східного, так і з Південного військових округів, що, ймовірно, створює проблеми з координацією. Військові, вважають у британській розвідці, перебувають під особливим тиском і, ймовірно, також відчувають потребу в ротації. По всьому півдню загальні проблеми для російських командирів, швидше за все, включають нестачу артилерійських боєприпасів та резервів, а також проблеми із забезпеченням флангів підрозділів в обороні.

Нагадуємо, раніше аналітики британської розвідки повідомляли, що, швидше за все РФ нездатна захистити населення від війни. Про це свідчать останні події в РФ.