UA / RU
Підтримати ZN.ua

Відновлено рух легкових авто на греблі Дніпровської ГЕС – ОВА

Федоров опублікував відео з ДніпроГЕС.

На греблі Дніпровської ГЕС, яка була пошкоджена внаслідок російського ракетного удару, ввечері п'ятниці, 22 березня, запустили рух легкових автомобілів. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров в Telegram.

Зазначається, що над відновленням руху працювали комунальники, рятувальники, працівники гідроелектростанції та промислових підприємств, патрульна поліція.

Читайте також: Ракетний удар РФ по Запоріжжю: ДСНС завершили пошуково-рятувальні роботи

“Всі служби працювали безперервно, щоб якомога швидше налагодити можливість проїзду між двома берегами Запоріжжя. Дякую за злагоджену роботу”, – написав голова ОВА.

Нагадаємо, 22 березня росіяни завдали наймасштабнішої атаки на українську енергетику за останній час. У низці областей пошкоджено енергоінфраструктуру чи є проблеми зі світлом та водопостачанням. На жаль, не всюди минулося без загиблих та поранених.

Під час комбінованого повітряного удару російські війська також атакували Дніпровську ГЕС. І хоча наразі, за даними "Укргідроенерго", загрози прориву дамби немає, ГЕС-2 знаходиться у критичному стані й невідомо, чи вдасться її відновити.