UA / RU
Підтримати ZN.ua

Від чергового обстрілу Авдіївки постраждали двоє людей, вони були на подвір'ї будинку

Російські війська, ймовірно, били зі ствольної артилерії.

Військові РФ не припиняють обстрілювати місто Авдіївка Донецької області. У понеділок, 25 грудня, унаслідок одного з ударів дістали поранення двоє цивільних у приватному секторі — чоловік і жінка, яка за ним доглядала, повідомила речниця прокуратури Донецької області Анастасія Мєдвєдєва в коментарі “Суспільному”.

"За попередніми даними, проти мирного населення окупанти використали ствольну артилерію. Від влучання снарядів по території приватного домоволодіння зазнали тілесних ушкоджень 86-річний господар та його знайома 52 років, яка за ним доглядала. На момент обстрілу потерпілі перебували на подвір'ї", — розповіла вона.

Читайте також: У ЗСУ розповіли, чи змогли росіяни захопити Авдіївський коксохімічний завод

Постраждалих доставили до медичного закладу. За даними прокуратури, у чоловіка множинні осколкові поранення, а в жінки — перелом кісток.

Росіяни наступають по лінії фронту і можуть захопити кілька українських міст, зокрема Авдіївку. Проте стратегічного успіху ворогу це не дасть. Такою оцінкою ситуації напередодні поділився керівник оперативного відділу Генерального штабу Естонії полковник Тармо Кундла.