UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вчора росіяни влучили у житлові квартали Херсона та околиць, є жертви

В області було пошкоджено п’ять  приватних будинків та адмінбудівлю.

Вчора, 20 червня, під час обстрілів Херсонщини загинула людина, ще одна – отримала поранення. Про це повідомив у Telegram начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Він каже, що минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Львове, Золота Балка, Дудчани, Михайлівка, Миколаївка, Тягинка, Білозерка, Понятівка, Комишани, Новотягинка, Іванівка, Антонівка, Садове, Гаврилівка та місто Херсон.

Російські військові поцілили в адмінбудівлю; житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено п’ять приватних будинків.

Читайте також: Через російський обстріл Херсон повністю залишився без електрики — голова ОВА

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко уточнив, що саме у Херсонській міській територіальній громаді вчора загинула людина. Минулої доби росіян обстріляли громаду п’ять разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, селищах  Текстильне, Комишани та Антонівка. Тут було пошкоджено три приватних будинки та один приватний автомобіль.

Раніше Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що сьогодні, 21 червня, ППО знищила над територією Херсонщини керовану авіаційну ракету.