UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вчора ППО збила 14 із 14 ракет та два із трьох дронів, якими росіяни вдарили по Україні

Сьогодні агресор завдав ще одного повітряного удару.

В ніч проти 24 червня росіяни завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні.  Деталізовану інформацію про цю атаку Генеральний штаб ЗСУ пообіцяв оприлюднити згодом, натомість на своїй сторінці у Facebook він розповів про повітряний удар, якого ворог завдав країні вчора.

Отже, 23 червня для ракетно-авіаційного удару по території України російські війська застосували 14 крилатих ракет Х-101/Х-555, три дрони “Shahed”, а також чотири зенітні керовані ракети С-300, якими ворог вдарив по Запоріжжю.

Читайте також: Росіяни запустили ракети по Запоріжжю

Силами та засобами протиповітряної оборони усі 14 ракет та два дрони було знищено. Також було знищено російський ударний вертоліт Ка-52 та сім розвідувальних БпЛА.

Крім того, ворог завдав 51 авіаційного удару та здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На жаль, постраждали мирні люди. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, в ніч проти 24 червня, близько першої години ночі росіяни запустили крилаті ракети по Україні