UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вбити цвях у кришку труни бандерівської держави – Медведєв закликав до повного захоплення України

Колишній президент РФ заявив, що мирний договір не має бути крапкою, а Україну слід захопити повністю.

Колишній президент Росії, а нині заступник голови Ради безпеки РФ Дмітрій Медведєв закликав російську владу готуватися до захоплення всієї території України після того, як Москва та Київ підпишуть мирний договір і нібито завершать війну.

У своєму пості в Telegram він заявив, що Росії категорично не вигідно ставити військові дії на паузу та підписувати мирну угоду.

«Навіть підписавши папери і прийнявши поразку, частина радикалів, що залишилася, після перегрупування сил рано чи пізно повернуться до влади, що надихається західними ворогами Росії. І тоді настане час остаточно розчавити гадину. Вбити довгий сталевий цвях у кришку труни бандерівської квазідержави. Знищити залишки її кривавої спадщини і повернути землі в лоно землі руской», - пише він.

За його словами, «мирна угода» більш вигідна Україні і буде «перепочинком для поповнення військового та людського потенціалу», а Росія «має бути готовою до майбутніх битв для захисту Вітчизни».

Читайте також: Якщо почати переговори на кордонах, які є зараз, Росія через деякий час знову спробує зробити Україну залежною від себе — командир полку Калиновського

Нагадаємо, 14 червня президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія готова вести переговори про припинення війни, якщо Україна відмовиться від будь-яких амбіцій приєднатися до НАТО і погодиться віддати Росії чотири області та Крим.

У свою чергу, президент України Володимир Зеленський нещодавно заявив, що Україна підготує детальний план завершення війни вже до кінця цього року. Зокрема, Україна вимагатиме відшкодування збитків, а головною умовою є повернення до кордонів 1991 року.