UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Запоріжжі пошкоджено критичну інфраструктуру та понад сімдесят будинків

На разі відомо про сімох постраждалих та одного загиблого.

Російські війська вдарили по Запоріжжю у понеділок ввечері шістьма керованими авіабомбами, внаслідок чого постраждали сім людей та один чоловік загину, розповів вранці деталі російської атаки на місто голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Зокрема, в Комунарському районі міста є влучання по обʼєкту критичної інфраструктури.

«Зайнялася пожежа, яку оперативно погасили, постраждав один співробітник підприємства», - зазначив Федоров в ефірі телемарафону.

Також в Шевченківському районі одна із ракет влучила в приватний будинок. Загинув 47-річний чоловік, а його 83-річна мати поранена. Будинок родини повністю зруйновано.

Ще один удар в тому ж районі прийшовся на подвір’я приватного сектору - травмовано 15-річного хлопця.

В Комунарському районі внаслідок російської атаки травмовано 13-річну дівчинку.

Загалом в місті внаслідок російського обстрілу пошкоджено понад 70 багатоквартирних будинків, об’єкти соціальної сфери та інфраструктури в Шевченківському, Олександрівському та Комунарському районах міста Запоріжжя.

Читайте також: РФ атакувала дронами Полтавщину. Через падіння уламків пошкоджена енергетична інфраструктура

Також Федоров повідомив, що вісім авіаційних ударів прийшлося по Комишувасі, що на південний схід від Запоріжжя.

«Наразі інформація про постраждалих звідти не надходила», - додав він.

Зазначимо, що це вже другу ніч поспіль російські окупанти масово обстрілюють Запоріжжя.  У ніч на 23 вересня окупанти також скинули авіаційні бомби на Запоріжжя. Унаслідок авіаційного удару кількість постраждалих зросла до 21 людини. У місті пошкоджено приватні житлові будинки, автомобілі, гаражі, навчальні заклади, 13 багатоповерхівок.