UA / RU
Підтримати ZN.ua

В ОТУ "Харків" розповіли про ситуацію у районі Глибокого та на агрегатному заводі у Вовчанську

На цьому напрямку РФ збільшила кількість розвідувальних дронів.

Армія РФ у районі агрегатного заводу в місті Вовчанськ на півночі Харківської області за допомогою безпілотників здійснює постачання медикаментів та продуктів харчування своїм підрозділам, які залишаються заблокованими на цьому заводі, інформує оперативно-тактичне угруповання "Харків" у Telegram.

Окрім цього, росіяни у місті провели внутрішню ротацію штурмових груп 138-ї окремої мотострілецької бригади шостої армії, а також у кварталі девʼятиповерхівок здійснюють підготовку особового складу четвертої добровольчої штурмової бригади до наступальних дій.

Читайте також: Росіяни почали масово використовувати мисливські рушниці на харківському напрямку: в ОТУ "Харків" назвали причину

Війська РФ провели евакуаційні заходи у районі Глибокого, а також на всіх можливих напрямках просування українських військових здійснюють мінування. 

"У районі Сотницького Козачка окупанти нарощують систему управління та зв’язку, збільшують застосування розвідувальних безпілотників", - йдеться в повідомленні.

У Харківській області російські війська застосовують проти бійців Сил оборони заборонену Женевською конвенцією зброю. Мова йде про аерозольні гранати К-51.