UA / RU
Підтримати ZN.ua

В ОТУ "Харків" розповіли про бої у Вовчанську та в районі Глибокого

Окупанти активно використовують дрони-камікадзе на цьому напрямку. 

Російська армія продовжує наступати на півночі Харківської області, де вже кілька місяців тривають бої. Окупанти здійснюють штурми у кварталі багатоповерхової забудови у Вовчанську, а також облаштовують точки евакуації особового складу підрозділів 138-ї ОМБр, інформує оперативно-тактичне угруповання "Харків" у Telegram.

У районі населеного пункту Стариця війська РФ замінили бойову охорону на позиціях та провели евакуаційні заходи.

Читайте також: Рій українських FPV та "сліпі" російські командири: що спільного між операцією в Курській області та легендарним харківським контрнаступом

"З метою поповнення втрат окупанти в районі населеного пункту Глибоке здійснюють заведення особового складу 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії", - йдеться в повідомленні.

За добу на харківському напрямку відбулося три боєзіткнення, загарбники завдали 34 удари дронами-камікадзе по позиціях ЗСУ.

Командир окремого взводу безпілотних авіаційних комплексів 92-ї бригади на псевдо "Дід" зазначив, що після початку боїв у Курській області РФ росіяни на півночі Харківської області почали менше застосовувати артилерію.