UA / RU
Підтримати ZN.ua

В окупованих Олешках підірвали російських військових і силовиків, що катували українців – ЗМІ

Один із тих, хто був у авто, загинув. Ще є кілька поранених загарбників.

На території тимчасово окупованого міста Олешки Херсонської області у четвер, 7 вересня, вибухнув автомобіль, у якому перебували ворожі силовики та солдати. Один із них загинув, інші дістали поранення, пише “Суспільне” із посиланням на джерела в Службі безпеки України. 

"В Олешках на Херсонщині підірвали авто з російськими "ФСБшниками" та військовими. В результаті вибуху один "ФСБшник" – двохсотий. Другий – поки що в реанімації у важкому стані. Троє вояк, які їх супроводжували в авто, поранені", – заявив співрозмовник видання.

Він уточнив у коментарі, що підірвані працівники Федеральної служби безпеки РФ діяли в тимчасово захопленому Скадовську, а в Олешки приїжджали для проведення так званих фільтраційних заходів і заодно – для катування українців.

Читайте також: У Новій Каховці знищили штаб «Єдіной Росії»

Цю інформацію також підтвердили джерела hromadske, "Української правди" та інших ЗМІ, поширивши відео, яке показує момент підриву росіян. Як зазначається, вибух допомогла організувати СБУ.

Напередодні на окупованій території Луганської області, яку російські терористи називають "ЛНР", підірвали так званого очільника місцевої "митниці" та агента центрального апарату ФСБ Юрія Афанасьєвского.