UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Одесі пролунало кілька вибухів: внаслідок ракетної атаки спалахнула пожежа, є поранені

У місті було чутно три вибухи.

Ілюстративне фото.

Ілюстративне фото.

Російська армія у п'ятницю, 17 травня, завдала по Одесі ударів кількома ракетами. Внаслідок атаки троє людей отримали поранення, повідомив міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Зокрема о 16:27 Труханов попередив жителів Одеси, що в напрямку Одеси летить балістична ракета. Через кілька хвилин він повідомив, що в місті чутно вибух. Загалом, за інформацією Труханова, у місті пролунало три вибухи.

Зазначається, що постраждалих госпіталізували в одну із міських лікарень. Їм надають необхідну медичну допомогу.

Читайте також: Удар касетним "Іскандером" по Одесі: у лікарні помер 23-річний юнак

Згодом голова Одеської військової адміністрації Олег Кіпер повідомив про пʼятьох постраждалих. Медики госпіталізували трьох людей, ще двом допомогу надали на місці. 

За даними Кіпера, внаслідок влучання ракети в Одеському районі спалахнула сильна пожежа. Ударом пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Це вже другий удар по Одеській області за сьогодні. Раніше про вибухи повідомлялося о 15:27.

Російська армія 29 квітня завдала удару по Одесі ракетою "Іскандер" із касетним снарядом. Серед семи загиблих також є проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв. 

Росіяни того дня поранили в обласному центрі на узбережжі Чорного моря 32 людини, серед них колишній народний депутат та ексрегіонал Сергій Ківалов