UA / RU
Підтримати ZN.ua

В ніч проти 31 березня ППО збила 9 із 11-ти "шахедів", що відомо про удар крилатими ракетами - Генштаб

Протягом минулої доби ворог завдав Україні 17 ракетних та 83 авіаційних удари.

Наприкінці минулої доби, 30 березня, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 11 БпЛА типу Shahed. Силами та засобами протиповітряної оборони України 9 БпЛА було знищено. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Тут кажуть, що вже на ранок поточної доби, 31 березня, росіяни задіяли для удару по Україні крилаті ракети різних типів. Дані щодо цієї атаки Генштаб ще уточнює, натомість він поінформував про вчорашні удари з повітря.

Читайте також: Масована повітряна атака на Україну - попередні підсумки від моніторингового пабліку

Протягом минулої доби ворог завдав Україні 17 ракетних та 83 авіаційних удари, здійснив 87 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Раніше повідомлялося, що в ніч проти 31 березня ППО збила всі вісім дронів, якими росіяни атакували Одеську область, уламки одного з них пошкодили енергетичний об'єкт.