UA / RU
Підтримати ZN.ua

В ніч проти 11 листопада ППО збила лише одну із п’яти ракет – Генштаб

Із 31 безпілотника було знищено 19.

В ніч проти 11 листопада росіяни завдали чергового повітряного удару по Україні, застосувавши дві керовані авіаційні ракети Х-59, протикорабельну ракету “Онікс”, зенітну керовану ракету С-300, керовану ракету Х-31 та 31 ударний БпЛА типу Shahed-136/131. Протиповітряна оборона знищила одну ракету Х-59 та 19 ударних БпЛА. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Росіяни атакували Україну ракетами та дронами, у Полтаві пролунав вибух, на Дніпропетровщині ППО активно працювала по БпЛА

Генштаб також повідомляє, що протягом минулої доби ворог завдав Україні п’ять ракетних та 83 авіаційних удари, 102 рази обстріляв з реактивних систем залпового вогню позиції наших військ і цивільні об’єкти нашої держави. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали портова інфраструктура, автомобільний транспорт, житлові будинки та інші цивільні об’єкти.

Раніше повідомлялося, що сьогодні вранці, 11 листопада, у Києві пролунали кілька гучних вибухів. На той час у місті не оголошували повітряну тривогу. Попередньо, спрацювали сили протиповітряної оборони для відбиття балістичного удару росіян.