UA / RU
Підтримати ZN.ua

В ніч проти 11 березня під час масованої атаки дронів ППО збила ледь більше половини «шахедів» – Генштаб

10 березня росіяни завдали Україні 4 ракетних та 88 авіаційних ударів.

В ніч проти 11 березня росіяни вчергове атакували Україну, застосувавши 25 БпЛА типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони України 15 цих ударних БпЛА було знищено. Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook

Що ж до вчорашніх повітряних атак, то Генштаб інформує, що протягом доби росіяни завдали Україні 4 ракетних та 88 авіаційних ударів, 96 разів обстріляли з реактивних систем залпового вогню позиції наших військ і цивільні об’єкти нашої держави.

Читайте також: 10 березня росіяни вдарили по Сумщині касетними та керованими авіабомбами – ОВА

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інші об’єкти цивільної інфраструктури.

Читайте також: Під час атаки "шахедів" на Харків у місті стався приліт - Терехов

Під артилерійським вогнем опинилися понад 150 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 11 березня, починаючи з 2.30 росіяни атакували Одесу «шахедами», у місті пролунали вибухи.