UA / RU
Підтримати ZN.ua

В КОВА розповіли про стан дівчинки з Українки, яка постраждала під час нічної атаки

У будинку, на який впали уламки ракети, пошкоджено дві квартири. 

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко розповів, що дівчинці, яка отримала поранення під час падіння уламків російської ракети по житловому будинку в Українці, 13 років. Зараз її стан стабільний, лікарі надають постраждалій всю необхідну допомогу. 

"Вона доправлена у лікарню. Медики сказали, що її стан стабільний, все буде добре. Надають усю необхідну допомогу", – сказав очільник ОВА під час телемарафону.

Він також розповів, що внаслідок інциденту у будинку пошкоджено дві квартири. 

Читайте також: Кулеба: Вбивство українців уві сні — відповідь Росії на усі мирні ініціативи

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, що цієї ночі під час масованого удару росіяни випустили по Україні 23 крилаті ракети, з яких 21 знищили захисники. Також з повітря нас атакували два БПЛА – їх ліквідували в Київській області.

Та без жертв цього разу, на жаль, не обійшлося. В Умані російська ракета влучила в житлову дев'ятиповерхівку, повністю зруйнувавши цілий під'їзд. Наразі відомо про 15 загиблих, серед яких дві дитини, постраждалими вважають близько двох десятків людей. У зв'язку з трагедією у місті оголосили триденну жалобу. 

Окупанти вночі атакували також Дніпро. Там вони влучили у приватний будинок, внаслідок чого загинули 2-річна дівчинка та 31-річна жінка. Ще троє людей постраждали.