UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Харківській ОВА розповіли про наслідки ворожих обстрілів за добу: постраждали восьмеро людей

Пошкоджені будинки. 

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Російські війська минулої доби, 25 липня, продовжували обстрілювати Харківську область. Внаслідок ворожих ударів постраждали восьмеро мирних жителів, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Читайте також: На Харківщині сталася стрілянина між військовими: є загиблі та поранені

У Кирилівці внаслідок обстрілу горів дах сільського клубу, постраждала 48-річна жінка.

У Волохівському через російські удари горів приватний будинок, постраждав 43-річний чоловік.

Також окупанти вдарили по Куп’янській громаді. Снаряд влучив у землю між двома багатоквартирними будинками. Постраждали 69-річна жінка та двоє чоловіків 71 і 72 років.

У Курилівці внаслідок ворожого РСЗВ-обстрілу постраждала 80-річна жінка. Також у селі горіла триповерхова приватна будівля.

У селі Руська Лозова внаслідок обстрілу КАБ пошкоджено п'ять приватних будинків, постраждали 44-річний чоловік та 69-річна жінка.

Також був обстріл за межами Глушківки: горіла трава.

Крім того, голова ОВА розповів, що на харківському напрямку за добу було дев’ять атак. Сили оборони відбивали штурмові дії ворога біля Глибокого, Вовчанська й Тихого.

На куп’янському напрямку було десять бойових зіткнень поблизу Стельмахівки, Петропавлівки, Степової Новоселівки й Синьківки.

Читайте також: Війська РФ обстріляли Харківщину: двоє постраждалих

Раніше повідомлялося, що росіяни вдарили по Лозовій на Харківщині. Постраждали шестеро мирних жителів та троє людей загинули.