UA / RU
Підтримати ZN.ua

Уночі росіяни поцілили у енергетичний об’єкт та коледж на Дніпропетровщині

Певний час громади були без електропостачання.

Уночі 23 березня російські війська вдарили з артилерії та запустили дрони по Нікопольщині у Дніпропетровській області. У результаті атаки, зокрема пошкоджень зазнав енергетичний об’єкт після чого частина людей залишилися без світла.

Росіяни атакували Нікополь і Червоногригорівську громаду чотирьма безпілотниками, а також двічі обстріляли з артилерії, уточнив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Читайте також: У Кривому Розі уламки "шахеда" впали на п'ятиповерхівку

Окупанти понівечили коледж, господарські споруди, два багатоквартирні та один приватний будинок. У результаті російської атаки ніхто не постраждав.

Окрім того, внаслідок атаки пошкоджена лінія електропередач. Однак уже всім абонентам, домівки яких були знеструмлені, повернули світло.

Читайте також: Відновлено рух легкових авто на греблі Дніпровської ГЕС – ОВА

Нагадаємо, 22 березня російські війська вісьмома ракетами атакували Дніпровську ГЕС, у результаті чого вона виведена з ладу. Наразі загрози прориву дамби немає, але ГЕС-2 знаходиться у критичному стані й невідомо, чи вдасться її відновити. Росіяни атакували її двома ракетами, влучивши в опору та у підкранові балки.