UA / RU
Підтримати ZN.ua

Умєров: Лише з часу останньої зустрічі "Рамштайн" РФ втратила майже 36 тисяч солдатів

"Єдина мова, яку може зрозуміти Москва, – це сила".

Міністр оборони Рустем Умєров під час 17-го засідання у форматі "Рамштайн" розповів, що за останні 6 тижнів російська армія втратила близько 36 тисяч солдатів. Повідомляє пресслужба Міноборони.

"Росія точно не планує зупинятися сама. Єдина мова, яку може зрозуміти Москва, – це сила. І ми добре вивчили цю мову", – зауважив Умєров.

За його словами, лише з часу останньої зустрічі Рамштайн - 6 тижнів тому - РФ втратила майже 36 тисяч солдатів.

Читайте також: Умєров: Візит Остіна до Києва перекреслює будь-які намагання наших ворогів нав’язати думку про втому США від України

"Зброя, надана партнерами – зокрема, системи HIMARS, ракети Stormshadow, SCALP, ATACMS, танки Abrams, Challenger, Leopard – змінила ситуацію на фронті. Подальший розвиток коаліцій спроможностей – зокрема тих, що стосуються артилерії, бронетехніки, авіації, ВМС, ІТ та розмінування – допоможуть Україні разом з партнерами захистити мільйони невинних життів", – додав він.

Раніше міністр оборони України Рустем Умєров заявляв, що рішення щодо можливої зміни українських військових командувачів не ухвалювалися, але робиться все необхідне для підвищення ефективності.