UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українські дрони вразили російський бомбардувальник-ракетоносій ТУ-22М3 — ЗМІ

Відстань від українського кордону до місця атаки – 1800 кілометрів.

Дрони Головного управління розвідки Міноборони України у ніч на суботу, 27 липня, завдали удару по російському  дальному стратегічному бомбардувальнику-ракетоносію ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" на території Росії, повідомили джерела в ГУР виданню "УП".

"Унаслідок операції ГУР МО поблизу Оленегорська  на військовому аеродромі "Оленья" в  місці базування стратегічної авіації російських окупантів уражено дальній надзвуковий бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У РФ поскаржилися, що українські дрони атакували Моздок. Звідти злітають Ту-22м3 та МіГ-31К для бомбардування України

Зазначається, що аеродром "Оленья", що розташований у Мурманській області РФ, знаходиться за 1800 кілометрів від українського кордону. Його війська РФ від початку повномасштабного вторгнення в Україну використовують для здійснення пусків ракет із літаків Ту-22 та Ту-95 по території нашої держави.

20 липня дрони атакували аеродром російської військової авіації "Міллерово" в Ростовській області. Журналісти "Радіо Свобода" оприлюднили фото наслідків.