UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українські десантники розбили російських "ВДВ-шників" у Курській області: дехто загинув, інші — втекли

Важкий бій тривав кілька годин, ворожі сили зазнали значних втрат серед техніки. 

У Десантно-штурмових військах показали, як їх бійці знищують російських окупантів у Курській області. Пресслужба ДШВ опублікувала відео роботи на цій ділянці та розповіла, що учора ворожі сили кинули на штурм позицій Сил оборони 14 одиниць військової техніки: два танки, одинадцять бойових машин десанту та БТР зі складу однієї з військових частин "ВДВ". 

Частину техніки росіяни втратили внаслідок кількагодинної битви, ліквідовано також кілька десятків військових. На полі бою залишилися п'ять БМД, танк і БТР противника, а "ВДВ-шники", які вціліли, накивали п'ятами. 

"Ця спроба прорвати оборонні позиції ЗСУ виявилась провальною: у важкому бою, який тривав кілька годин, українські десантники довели, що краще розуміються на військовій справі, опанувавши науку перемагати на "відмінно", — підписала пресслужба відео. 

Читайте також: Прорив російської оборони та просування вглиб: у підрозділі Khorne показали, що відбувається на новій ділянці фронту у Курській області

Знищувати росіян у Курській області продовжують також бійці ССО. Нещодавно вони показали, як влаштовують засідки для окупантів. Виконавши завдання, захисники відступили без втрат.