UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна вдарила по російському складу з ракетами і КАБами у Брянській області

Зокрема там були боєприпаси з КНДР.

Уночі 9 жовтня українські військові поцілили по 67 складу Головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ, який знаходиться поблизу міста Карачев у Брянській області.

Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко. Він уточнив, що об'єкт розташований в 114 км від кордону з Україною.

Читайте також: На двох складах у Росії детонують боєприпаси – росЗМІ

Google Maps

"На складі зберігалися боєприпаси, зокрема з Північної Кореї, а також керовані авіаційні бомби. Вони частково лежали під відкритим небом", ‒ додав Коваленко.

Місцеві російські пабліки повідомляли про атаку українських безпілотників, після якої у районі складу з боєприпасами лунали звуки безперервної детонації.

Губернатор Брянської області Александр Богомаз заявив, про збиття 24 дронів над регіоном. За його словами, обійшлося без постраждалих і руйнувань.

Читайте також: У Forbes назвали два варіанти того, якими можуть бути наслідки удару по складу у Тверській області для Росії

Нагадаємо, в середині вересня дрони вдарили по складу головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ у місті Торопець Тверської області. Там росіяни зберігали заряди до установок "Град", С-300 і С-400, балістичні ракети для "Іскандерів" та починали створювати запас північнокорейських KN23. Через детонацію на об'єкті в області стався землетрус магнітудою 2,8 бала.