UA / RU
Підтримати ZN.ua

Удар ракетою С-300 та 45 авіаатак: підсумки доби від Генштабу

За останню добу ворожі війська завдали одного удару ракетою С-300 по цивільній інфраструктурі Костянтинівки, що на Донеччині, підсумовує Генштаб.

Також окупанти лише вчора завдали 45 авіаційних ударів та здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах Херсонської області. Постраждали мирні люди, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Читайте також: ЗСУ 9 травня ліквідували на фронті ще майже 700 російських військовий — зведення Генштабу

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог і надалі застосовує тактику терору.

Українська авіація завдала 4 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Протягом минулої доби наші захисники знищили 5 ворожих БпЛА різних типів.

Читайте також: "Шахеди" над Чернігівщиною і Дніпром, невстановлені повітряні цілі з Півночі: ситуація в небі

А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 1 зенітно-ракетний комплекс, 2 райони зосередження живої сили, 1 склад пально-мастильних матеріалів, 2 артилерійських підрозділи на вогневій позиції, а також станцію радіоелектронної боротьби окупантів.