UA / RU
Підтримати ZN.ua

Удар по Харкову 4 квітня: від отриманих поранень у лікарні помер поліцейський

У лікарні йому провели декілька операцій.

26 квітня в лікарні Харкова помер полковник поліції Олександр Іванов. Він отримав поранення 4 квітня під час атаки “шахедів”, повідомив начальник ГУНП у Харківській області Володимир Тимошко.

За словами Тимошка, Олександр прибув на місце відразу після атаки. Він з колегами та працівники ДСНС почали ліквідовувати наслідки атаки по будинку у Новобаварському районі. Через 40 хвилин росіяни здійснили повторний удар.

Читайте також: Наслідки масованого масованого удару "шахедами" по Харкову - ДСНС та ОВА опублікували моторошні кадри

Внаслідок цього загинули троє рятувальників. Водночас Олександр отримав тяжкі травми. Його госпіталізували, де він мав декілька операцій. У поліцейського не витримало серце.

Війська РФ у ніч на 4 квітня масовано атакували Харків дронами-камікадзе. У Харкові зафіксовано влучання в Новобаварському, Салтівському, Слобідському районах. Унаслідок масованої атаки чотири людини загинули, ще 12 жителів дістали травми різного ступеня.

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш  зазначив, що деякі дрони-камікадзе не вдалося збити силам протиповітряної оборони через близьку відстань від кордону із РФ.