UA / RU
Підтримати ZN.ua

У ЗСУ заявили, що армія РФ кидає значні сили на захоплення Торецька

Окупанти намагаються просунутися на цьому напрямку. 

Окупаційні війська продовжують активно наступати на торецькому напрямку та кидають значні ресурси на захоплення Торецька, розповів військовослужбовець Збройних Сил України Євген Ієвлєв у коментарі 24 Каналу.

За його словами, цей напрямок для армії РФ є пріоритетним.

Читайте також: У Торецьку залишаються тисячі людей, зокрема діти, батьки яких таємно повернули їх у місто

"Ворог, розуміючи наскільки складно буде рухатися прямо на нас, мав тактичний план з Очеретиного дійти до траси Костянтинівка – Покровськ, пробивати Часів Яр, змикати кільце та брати в оточення наше угруповання військ", - заявив Ієвлєв.

Однак українські військові відбивають атаки росіян у напрямках Часового Яру та Покровська. Військовий повідомив, що через те, що значного успіху окупанти не мають, нині вони намагаються "промацувати" фронт.

"Росіяни "намацали" таке місто (Торецьк – ред.) й ми маємо певну проблему. Було промацування боєм, вони побачили, що знайшли слабке місце, куди можна "вбити кілки". Ось вони їх і вбили", – додав він.

Раніше речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин зазначав, що російська армія не припинила активних бойових дій та намагається знищити всю інфраструктуру в місті Торецьк і в громаді, щоб пізніше захопити руїни.