UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Житомирські області під удар «шахеда» потрапив інфраструктурний об’єкт. Уламки інших дронів теж наробили шкоди

В ОВА розповіли про наслідки нічної атаки дронами.

Вночі, 14 серпня, росіяни запустили по Україні дрони-камікадзе. У Житомирській області під час атаки під удар потрапив інфраструктурний об’єкт, повідомив очільник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

«Сьогодні вночі ворог знов атакував Житомирщину дронами-камікадзе. Під удар потрапив один з інфраструктурних об'єктів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Житомирській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Вінницькій областях пролунали вибухи під час атаки "шахедів" на Україну

За словами Бунечка, протиповітряна оборона збила над областю три безпілотники. Уламки збитих дронів пошкодили приватні будівлі. Люди, на щастя, не постраждали.

«Наслідки повітряної атаки локалізовано спеціальними службами. Дякуємо силам ППО за влучність та професіоналізм!», – додав Бунечко.

Напередодні повідомлялося, що росіяни дронами-камікадзе атакували енергетичні об'єкти в Чернігівській області. Унаслідок дронової атаки в окремих районах Чернігівщини без електропостачання залишилися промислові та побутові споживачі. Енергетикам уранці вдалося повернути електропостачання всім споживачам.