UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Вовчанську ЗСУ знищили російську БМП із десантом

Росіяни зазнають значних втрат у цьому районі.

У центрі міста Вовчанськ на півночі Харківської області, де вже кілька місяців тривають важкі бої, українські військові знищили російську броньовану машину піхоти з екіпажем та десантом. Ця БМП-2 висувалася штурмувати позиції Збройних Сил України, інформує оперативно-тактичне угруповання військ "Харків" у Telegram.

"У Вовчанську війська РФ провели евакуацію втрат зі складу штурмового загону 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії 1-ї танкової армії", — йдеться в повідомленні.

Читайте також: В ОТУ "Харків" заявили, що наявність в Україні винищувачів F-16 — це дуже сильний ефект для всієї лінії фронту

Окупаційні війська також у місті проводять перегрупування штурмових груп. У районі села Глибоке росіяни мінують лісосмуги.

За добу на цьому напрямку відбулося 11 бойових зіткнень. Російська армія втратила 137 військових вбитими та пораненими,  33 одиниці військової техніки та 48 укриттів особового складу.

 Речник оперативно-тактичного угруповання "Харків" Віталій Саранцев  зазначив, що російські окупаційні війська перекидають підрозділи з тимчасово окупованої частини Луганської області на харківський напрямок.