UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Тернополі після повітряної тривоги спалахнула пожежа. Людей просять закрити вікна та без потреби не виходити на вулицю

Міський голова розповів, на яких масивах найбільше запаху горілого.

У Тернополі після відбою повітряної тривоги спалахнула пожежа, повідомили в Тернопільській обласній військовій адміністрації. Місцевих жителів просять закрити вікна та без потреби не виходити з дому.

«На місці пожежі працюють працівники служби ДСНС та поліції… При плануванні дня без потреби не виходьте з дому, максимально обмежте перебування дітей на вулиці, зачиніть вікна в приміщеннях, ретельно мийте продукти, принесені з двору.  У Тернопільському районі проводяться заміри якості повітря», – йдеться у повідомленні.

Міський голова Тернополя Сергій Надал уточнив, що особливо запах горілого може відчуватися на масивах Дружба, Кутківці, Пронятин, Новий Світ та у селі Біла.

Також містянам нагадали, що не треба поширювати фото чи відео в інтернеті.

Читайте також: У передмісті Києва пролунали вибухи - столицю атакували "шахеди"

Нагадаємо, вночі 19 серпня та зранку 20 серпня росіяни також атакували Київ. Зокрема, зранку ворог запустив по столиці крилаті ракети типу «Іскандер-К». Попередньо, у результаті ворожої атаки ніхто не постраждав, руйнувань також немає. Воїни протиповітряної оборони знищили усі ворожі цілі на підступах до Києва. Вночі росіяни атакували місто ударними безпілотниками типу Shahed 131/136, які також збивала ППО.