UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Сумах два "шахеди" влучили в медичний заклад, є постраждалі

Мерія просить не поширювати інформацію про влучання.

Сьогодні, 28 вересня, під час чергової атаки дронів на Україну два "шахеди" влучили в об′єкти на території міста Суми. Відео з таким повідомленням опублікував у Telegram в.о. міського голови Артем Кобзар.

Які саме цілі уразили загарбники, він не повідомляє і просить тримати це у таємниці й мешканців міста: "Не викладайте інформацію про прильоти, не допомагайте ворогу". 

Артем Кобзар каже, що на місці влучання працюють рятувальники, поліція та швидка.

О 8.31 Сумська обласна військова адміністрація повідомила у Telegram, що сьогодні вранці ворог завдав авіаційного удару по закладу охорони здоров’я в обласному центрі, застосувавши БпЛА типу «Шахед»: "Попередньо, є постраждалі. На місці працюють всі необхідні служби. Наслідки атаки росіян уточнюються".

Буквально через 15 хвилин, о 8.47 тут сповістили про повторний авіаційний удар в обласному центрі - ворог спрямував БпЛА типу «Шахед» на житловий сектор. Наслідки удару уточнюються.

Повітряна тривога у Сумській області тривала понад 11 годин - з 21.01 27 вересня до 8.27 28 вересня. Кілька хвилин тому, 8.27 тут знову пролунала тривожна сирена. О 8.35 Повітряні Сили ЗСУ повідомили, що на Сумщині ППО працює по розвідувальному БпЛА.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 28 вересня, близько пів на першу годину ночі у Сумській, Черкaській, Запорізькій та ще кількох областях пролунали вибухи - Україну атакували "шахеди".