UA / RU
Підтримати ZN.ua

У ССО показали відео успішної роботи українських бійців у Курській області

Воїни організували засідку на противника.

Військові Сил спеціальних операцій ЗСУ показали кадри засідки на солдатів армії РФ на території Курської області. Про це повідомляє пресслужба ССО.

"Це відео, зняте в Курській області, – одна з небагатьох можливостей побачити зсередини, як працюють наші бойові групи на території противника", – йдеться у дописі.

У ССО розповіли, що на Курщині воїни одного з підрозділів організували засідку на бійців противника. Одного російського солдата знищено, двоє поранено.

"Бойова група ССпО України виконавши завдання відступила без втрат", – додали військові.

ССО України / SOF UA/YouTube

Читайте також: Розвідка Естонії: Українцям вдалося уповільнити наступ РФ на Покровському напрямку

Нагадаємо, декілька днів тому аналітики української OSINT-спільноти DeepState повідомляли, що Ситуація на лівому фланзі українських сил у Курській області погіршилася через активізацію штурмових дій російських військ. Згідно з їхніми даними, армія РФ переправила бронетехніку через річку Сейм, а згодом і через кілька менших водних перешкод, щоб розпочати наступ.

Пізніше президент Володимир Зеленський наголосив, що контрнаступ російських сил у Курській області відповідає плану України щодо цієї операції. Також він додав, що Україна давно бачить зосередження військ на території Білорусі, але цей процес знаходиться під контролем.