UA / RU
Підтримати ZN.ua

У соцмережах з′явилося відео ракетного удару по Київщині - пабліки обурюються вчинком "режисерів"

Схильність українців до інформаційної тиші дала збій.

У соцмережах з′явилося відео ракетного удару по місту Бровари Київської області, який росіяни здійснили вчора, 5 серпня, близько 23 години.

Російське папбліки пишуть, що на відео зафіксований момент прильоту балістичної ракети "Іскандер-М" чи корейської KN-23 по цілі у Броварах Київської області.

Росіяни пишуть про потужний вибух у районі ТЦ «Термінал», неподалік якого, за їхніми даними, розташоване підприємство, що використовується у військових цілях.

"В жодному регіоні вже давно не було оприлюднено хоча б одне відео із влучанням чи наслідками ворожої атаки, бо є свідомість, що заборонено", - оцінює вчинок авторів відео паблік "Реальний Київ | Украина". - "Є елементарні правила якісь. Навіть ворог похвалив, які українці обережні, не публікують зайвого, аж ні".

Читайте також: Балістику, якою атакували Київ, вдалося уразити. Зараз збивають «шахеди»  – КМВА

"Тепер завдяки окремим персонам росіяни знають, що не така вже й продвинута ППО у Києві, раз якийсь один Іскандер прогавила, так?" -  обурюються автори пабліка. - "Дуже добре, щира дяка талановитим режисерам від усіх мешканців Києва".

Раніше повідомлялося, що увечері 5 серпня російські війська вдарили по Києву ракетами "Іскандер-М" або північнокорейськими KN-23.