UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Севастополі пролунали вибухи. Окупанти заявили про займання житлового будинку, загиблих та понад 20 поранених

Росіяни стверджують, що збили всі повітряні цілі, а збитки завдали уламки.

Окупований росіянами понад 10 років Севастополь опинився під ракетною атакою. Міхаіл Развожаєв, якого загарбники називають «губернатором» міста, заявив про двох загиблих та 22 поранених.

«Відбиття ракетної атаки завершено. За попередньою інформацією, п'ять повітряних цілей знищено в небі над акваторією. Але уламки збитих цілей впали у прибережну зону», – стверджує Развожаєв.

За версією окупанта, відомо про 22 постраждалих у районі пляжу «Учкуївка». Серед них нібито двоє дітей. Також, як стверджує «губернатор», двоє постраждалих перебувають у Любимівці. За його словами, ситуація у районі пляжу важка. Частину постраждалих уже відправили до лікарні. Щодо поранених, то за версією Развожаєва, одна з них - 2-річна дитина.

«На території одного із товариств власників нерухомості на Північній стороні внаслідок падіння осколків ракети невелике займання житлового будинку. У районі пансіонату «Лазур» горить близько 150 м2 лісу. Пожежні розрахунки поїхали на місце», – додав Развожаєв.

Читайте також: У Севастополі прогриміли десятки вибухів: росіяни заявили про ракетну атаку

Раніше представники партизанського руху АТЕШ зафіксували значне зменшення кількості особового складу росіян на території центру підготовки військових рятувальників та водолазних спеціалістів у тимчасово окупованому Севастополі. За їхніми словами, це є результатом успішних ударів сил оборони України по військових об'єктах армії РФ на півострові.