UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Севастополі прогриміли десятки вибухів: росіяни заявили про ракетну атаку

Окупанти традиційно повідомили про всі збиті цілі.

Уночі 12 червня у Севастополі в Криму пролунала серія гучних вибухів. Представники окупаційної адміністрації заявили про роботу протиповітряної оборони.

Місцеві мешканці у соцмережах пишуть, що вибухи чути також у Євпаторії та Бахчисарайському районі.

Читайте також: У ситуації з атакою дронів на російські судна в Азовському морі можливий варіант "дружнього вогню" — Плетенчук

Окрім того, повідомляють про проліт ракети і два десятка вибухів у районі аеродрому "Бельбек", який росіяни використовують для базування своїх військових літаків.

Google Maps

Так званий губернатор Севастополя Міхаіл Развожаєв заявив, що ППО відбивала ракетну атаку. За його словами, частина уламків впала у місті, проте начебто будівлі і люди не постраждали.

Читайте також: Російський есмінець "Адмірал Левченко" загорівся у Баренцовому морі: його ремонтували в Криму вже під час окупації

Нагадаємо, українські військові уразили у Криму три російські зенітно-ракетні комплекси С-400 поблизу Джанкоя та два дивізіони С-300.

За інформацією партизанського руху "АТЕШ", командування російської армії "рекомендує" військовим, які працюють з системами ППО в Криму, вивозити свої сім'ї з півострова.