UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Румунії знайшли фрагменти БПЛА після атаки РФ на Україну

Румунське Міноборони розпочало розслідування інциденту.

У Румунії знайшли фрагменти БПЛА після чергової атаки РФ на Україну, повідомляє Sky News із посиланням на румунське міністерство оборони.

Уламки виявили ввечері 28 березня на території ферми біля кордону з Україною, недалеко від річки Дунай, яка розділяє Україну та Румунію. Для проведення розслідування відправлено кілька армійських пошукових груп на острів Велика Браїла.

"Міністерство національної оборони спільно зі спеціалізованими структурами системи національної оборони, громадського порядку та національної безпеки 29 березня проводить розслідування інциденту відповідно до конкретних оперативних процедур", – заявили в міністерстві оборони.

Зазначимо, що Румунія є членом НАТО з 2004 року.

Читайте також: Мозок «ламає» ДНК, щоб запам'ятовувати інформацію

Раніше влада Молдови заявила, що вночі біля кордону з Україною пролунали три вибухи. Вибухи, швидше за все, сталися в Новодністровському районі України, розташованому на північ від молдавського кордону.

У ніч на 29 березня росіяни бомбили різними типами ракет та ударних БПЛА по паливно-енергетичним об'єктам України. Наша ППО збила 84 з 99 повітряних цілей.