UA / RU
Підтримати ZN.ua

У розвідці розповіли про план росіян по зриву контрнаступу

Буданов назвав цілі майбутніх російських ракетних ударів. 

Зараз росіяни збирають ракети, аби використати їх під час контрнаступу Сил оборони, який розпочнеться вже незабаром, заявив очільник ГУР Кирило Буданов. Цим викликана відсутність обстрілів протягом останніх шести тижнів. 

"Як я казав – так воно і є. Ніякої конспірології в цьому немає. Відповідь звичайна – цифри. Але є інша сторона. Росія за цей час теж виробляє нові ракети. Вона їх акумулює для зриву нашої наступальної операції. Вони на це сподіваються. І більша частина цих ракет буде застосована під час активних бойових дій. Але водночас вони нарощують свій потенціал", – розповів Буданов під час інтерв'ю "РБК Україна".

Він також назвав ймовірні цілі російських ракетних ударів під час майбутнього контрнаступу - угруповання українських військ, які будуть формуватися.

Читайте також: Росія не зможе відновити і третину свого ракетного потенціалу до осені – Ігнат

Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що українські військові вже здійснюють контрнаступальні дії на декількох напрямах. Вона додала, що такими діями можна вважати й оборону міста Бахмут у Донецькій області.