UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Росії відбудуться серйозні зміни в силовому блоці – Буданов

Буданов також вважає, що переламу у війні поки не сталося.

У Росії у найближчі місяці мають відбутися зміни у силових структурах. Про це у суботу, 7 вересня, заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в ефірі “Радіо Хартія”.

За його словами, уже не довго залишилося чекати, уже скоро буде видно, як вони відбудуться.

"Стосовно російської сторони можу вам сказати. У найближчі два місяці там сплановані заміни серйозні в силовому блоці", - розповів очільник ГУР.

Читайте також: Українські дрони можуть вражати цілі на відстані 1800 км — Буданов

Крім того, Буданов вважає, що переламу у війні поки не сталося.

“Слава Богу, що перелам у бік ворога не стався. Переламу ще нема, але це все поряд. Ви правильно розумієте. Не може воно усе життя так тривати, ресурси не є нескінченними: ні в нас, ні в них”, – наголосив Буданов.

Також Кирило Буданов назвав Telegram загрозою національній безпеці, та він не пропонує "просто взяти і закрити" його, хоча це можливо зробити. Він відзначив, що цей месенджер став основним джерелом інформації для українців, "обігнавши абсолютно все". Водночас очільник ГУР виступає за те, щоб "офізичити" усі Telegram-канали.

Після курської операції ЗСУ та провалу російської оборони його подальше перебування на посаді начальника Генштабу РФ Валєрія Ґєрасімова під питанням — постать Ґєрасімова обурює й турбопатріотів, і частину російської еліти, роздратовану кадровим консерватизмом Путіна, який не поспішає ухвалювати серйозні рішення. Про це детальніше читайте в статті Володимира Кравченка "Курська аномалія" Путіна".