UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Повітряних силах розповіли про нові тактичні прийоми росіян

Ворог нарощуватиме кількість ударних безпілотників.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що Росія й надалі збільшуватиме кількість ударних БпЛА, щоб масово використовувати їх у зимовий період. Про це він розповів в ефірі телемарафону.

"Якщо ракет не буде в такій кількості, як минулого року, то з безпілотниками справа інша. Йдеться не лише про "Шахеди", виробництво яких збільшується, а також про FPV-дрони. До них ці дрони надходять тисячами, це небезпечна зброя. І засоби для захисту, і засоби протидії потрібно брати з урахуванням, що наш противник буде нарощувати саме ударні БпЛА", – зазначив Ігнат.

За його словами, Росія надалі може вдатися до нових тактичних прийомів у війні, зокрема, у цей зимовий період.

Читайте також: Ігнат: Після застосування Україною ATACMS росіяни будуть переміщуватися, щоб уникнути нових ударів

"Ворог використовує військову хитрість. Він діятиме нахабно, можливо, якимись новими тактичними прийомами. Ці прийоми протягом війни змінюються, росіяни щось нове вигадують", – додав він.

Нагадаємо, Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявляв, що найближчим часом українські пілоти пересядуть з авіатренажерів на справжні винищувачі F-16. За його словами, після польотів  у супроводі інструкторів, навчання  завершиться вже самостійним пілотуванням.