UA / RU
Підтримати ZN.ua

У передмісті Києва зафіксовано вибухи, в столиці пролунала тривожна сирена

Цього разу повітряна тривога у Києві тривала 22 хвилини.

Сьогодні, 6 жовтня, близько 5.20 у передмісті Києва пролунали вибухи. Про це повідомили моніторингові пабліки. Телеграм-канал "Київ ІНФО | Новини Україна" поінформував про роботу ППО по "шахедах". Втім у Києві повітряну тривогу наразі не оголошували. У столичному ж регіоні воні станом на цей час триває вже майже вісім годин, від 21.43 5 жовтня.

Раніше тут сповістили про "шахеди" з Черкащини курсом на Білоцерківський район, північніше Іванкова та курсом на Бровари/Бориспіль.

"Васильків уважно! "Шахед" вашим курсом", - попередив паблік о 5.25.

"Обухів - "шахед" у вашому напрямку", - поінформували тут о 5.34.

Читайте також: В Одесі пролунало чимало вибухів, місто масовано атакували "шахеди", на місці влучання спалахнула пожежа, є постраждалі

О 5.42 у Києві вдруге від початку доби оголосили повітряну тривогу.

"УВАГА! У Києві оголошена повітряна тривога! Просимо всіх терміново прослідувати в укриття цивільного захисту!", - звернулася до киян Київська міська державна адміністрація.

О 6.05 повітряну тривогу у Києві скасували. Цього разу вона тривала 22 хвилини. У столичному регіоні повітряна тривога все ще зберігається, вона тут триває вже майже вісім з половиною годин.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 6 жовтня, починаючи з 1.50 у Київській області пролунали вибухи, гучно було й у самій столиці.