UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Москві посилили заходи безпеки і охорону Кремля – ЗМІ

Російські силовики хвилюються через українські ДРГ.

У Москві підвищили заходи безпеки, зокрема, посилили охорону території в центрі міста і навколо Кремля. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За даними російського телеграм-каналу "База", у столиці РФ триває постійний моніторинг загроз, зокрема щодо ймовірних проникнень диверсійних груп до Москви і Московської області.

“У першому і другому спецполках, а також у Росгвардії створені щоденні "резерви" з числа співробітників. Поліцейських попереджено про можливі спроби заволодіти їхньою зброєю”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, за розпорядженням керівництва спецполку, нових співробітників можна ставити на чергування тільки разом із досвідченими. Також співробітники спецполку з автоматами чергують разом з екіпажами співробітників ДПС. Додатково співробітники спецполку та ОМОН щодня знаходяться у резерві, на своїй базі, на випадок необхідності виїзду і швидкого реагування.

Україна продовжує операцію в Курській області РФ. За даними головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, під контролем українських військ уже 74 населені пункти.

За даними видання Bloomberg, яке посилається на джерела, близькі до Кремля та Міноборони РФ, через великі втрати росіян на фронті Кремль може оголосити про нову хвилю мобілізації.