UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Львові завершили пошукові роботи: вдалося врятувати 12 людей, серед семи загиблих — двоє дітей

У місті понад 60 людей постраждали. 

© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України
© ДСНС України

Росіяни вранці у середу, 4 вересня, завдали ударів по Львову. Нині в місті завершено аварійно-пошукові роботи. На жаль, семеро жителів загинули. За уточнювальною інформацією, серед них — двоє дітей віком 7 та 14 років, інформує Державна служба України з надзвичайних ситуацій в Telegram.

Співробітникам ДСНС вдалося врятували 12 людей. До ліквідації наслідків "прильоту" було залучено 38 одиниць спеціальної техніки та понад 150 рятувальників. За інформацією голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, 64 людини дістали поранення, зокрема, восьмеро дітей.

Читайте також: Кулеба після ракетних ударів по Львову та Кривому Рогу закликав партнерів зняти обмеження на завдання ударів углиб РФ

4 вересня війська РФ ударили по Львову різними типами ракет та дронами-камікадзе. Унаслідок ракетних ударів російських окупаційних військ по житлових  будинках у Львові загинула майже вся родина — три доньки Емілія, Дарина та Ярина і дружина Євгенія. Лише батько Ярослав залишився живим.