UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Львові прильоти ворожої ракети. Є постраждалі

Місцева влада повідомила про наслідки обстрілу.

Під час масованої атаки по Україні, 15 лютого, росіяни вдарили по Львову, повідомив міський голова Андрій Садовий. У місті є приліт. Постраждали люди.

«За попередньою інформацією, на наш регіон летіло понад 10 ракет. ППО добре відпрацювали цю атаку, але все ж маємо одне попадання у об’єкт інфраструктури», – повідомив Андрій Садовий.

За його словами, у будинках на вулиці Науковій вибуховою хвилею вибило вікна. Також пошкоджена школа. На вулиці Науковій перекрито рух, автобуси тимчасово курсуватимуть по вулиці Володимира Великого. Водночас трамвай їздить без змін.

Своєю чергою глава ОВА Максим Козицький повідомив, що внаслідок удару по Львову постраждали дві людини – чоловік та жінка, які живуть на вулиці Науковій. Обоє отримали різані рани. Згодом Козицький додав, що ще одного чоловіка з гематомою надбрівної ділянки госпіталізували. Це також мешканець одного з будинків, які постраждали від вибухової хвилі.

Очільник ОВА також уточнив, що вікна вибиті у 16 будинках. Крім того, пошкоджені авто. А на місці влучання вирує вогонь.

Пізніше Козицький додав, що ще одна ворожа ракета влучила у землю неподалік житлових будинків на вулиці Науковій. Крім житлових дев’ятиповерхівок, вікна пошкоджені в центрі зайнятості.

Читайте також: Росіяни атакували Україну "Калібрами", загроза для Запорізької, Дніпропетровської та Кіровоградської областей

Також росіяни 15 лютого намагалися обстріляти Київ, але жодна ракета до столиці не долетіла. Її знищили сили ППО. Повітряна тривога в столиці тривала понад дві години. За оперативною інформацією в столиці минулося без жертв та руйнувань. Система життєзабезпечення міста працює в штатному режимі.

Крім того, російські війська завдали ракетного удару по Запоріжжю. Внаслідок обстрілу постраждали чотири людини.

Водночас росіяни обстріляли Дніпропетровську та Полтавську області. Даних про постраждалих немає. Однак є пошкодження інфраструктури.