UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Луцьку зафіксовані влучання у два житлові будинки: що відомо про ситуацію в місті

В більшості районів немає ні світла, ні води. 

Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Мер Луцька Ігор Поліщук розповів, що під час ранкового удару по місту та області загинула одна людина, ще п'ятьох було поранено. На своєму Tg-каналі він наголосив, що через відсутність світла у більшості районів вимкнене й водопостачання. Спеціалісти вже працюють, аби відновити його. 

Тим часом очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйло повідомив, що близько 10:00 було влучання в ще один житловий будинок у Луцьку. Є потерпілий. Швидше за все, це один з п'яти постраждалих, про яких раніше заявив Поліщук. 

Читайте також: Ситуація в енергосистемі складна — Галущенко

Нагадаємо, вранці 26 серпня російські терористи здійснили наймасштабніший за останній час комбінований удар по Україні за допомогою дронів та ракет різних типів. Під прицілом ворога була енергосистема, але є влучання і у цивільні об'єкти. Відомо про загиблого у Луцьку, де пошкоджено багатоквартирні будинки, Кривому Розі, а також у Запорізькій та Житомирській областях. Окрім цього, є влучання у Рівному, Сумській, Львівській, Одеській, Харківській та Полтавській областях. Вибухи лунали й в інших регіонах.