UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Луцьку з-під завалів врятували людину. Ліквідацію наслідків обстрілу завершили

У ДСНС повідомили про загиблих.

У Луцьку з-під завалів підприємства, по якому вдарили росіяни, вдалося врятувати чоловіка. Рятувальники завершили ліквідацію наслідків ворожого обстрілу, повідомили в ДСНС.

«На Волині рятувальники ліквідували наслідки ворожого обстрілу. Уранці 15 серпня під ворожий обстріл потрапило виробниче підприємство у Луцьку. В результаті відбулося руйнування конструкцій та виникла пожежа», – зазначили в ДСНС.

Там повідомили, що з-під завалів рятувальники дістали постраждалого чоловіка. За словами очільника ДСНС Сергія Крука, постраждалого госпіталізували. Також рятувальники дістали тіла трьох загиблих. 

Читайте також: Росіяни обстріляли прикордоння Сумщини з гармат, мінометів, гранатометів та ракетами з гелікоптера – ОВА

Раніше повідомлялося, що внаслідок ракетного удару, завданого росіянами в ніч проти 15 серпня, на одному з підприємств Луцька спалахнула пожежа. Через ракетний обстріл вогонь охопив і одне з підприємств Дніпра та верхні поверхи будинку у Львові.

У Львові ракета влучила також й у двір дитячого садка. В результаті прильоту було пошкоджено більше ста помешкань, вибито понад 500 вікон, зруйновано дитячий садок. Чотири людини отримали поранення. Їм надають медичну допомогу.