UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Кривому Розі збільшилося число постраждалих. Під завалами, ймовірно, перебувають люди

Ворог вдарив по районному управлінню поліції.

Вже відомо про трьох постраждалих внаслідок ворожого удару по Кривому Рогу. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

«Кривий Ріг. Станом на 10:20 відомо про трьох постраждалих. Під завалами ймовірно перебувають люди. Тривають аварійно-рятувальні роботи», – зазначили в МВС.

Своєю чергою очільник Ради оборони міста Олександр Вілкул повідомив, що декого із постраждалих вже оперують медики. Водночас «Суспільне» пише, що до лікарні доправили 45-річного чоловіка, його стан – середньої тяжкості.

Оновлено: Згодом, очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак зазначив, що постраждалих вже четверо, всі вони чоловіки. Двоє з них у лікарні у стані середньої тяжкості.

Читайте також: Кривий Ріг масовано атакували "шахеди", у місті пролунала серія вибухів

Нагадаємо, 27 вересня росіяни завдали ракетного удару по районному управлінню поліції, внаслідок чого зруйнована адміністративна будівля. Також пошкоджені приватні будинки, розташовані поруч.

Повітряну тривогу в Дніпропетровській та низці інших областей оголосили близько 9:15. Повітряні сили тоді повідомили, що в областях, де пролунала сирена є загроза ударом балістичними ракетами. Після чого моніторингові пабліки повідомили про вихід балістика в напрямку Кривого Рогу.