UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Криму сталися вибухи

Було чути звуки вибухів та автоматні черги.

Уночі 12 серпня на території тимчасово окупованого Криму сталися вибухи. Місцеві жителі повідомляють про роботу протиповітряної оборони росіян по безпілотникам.

Про це пишуть місцеві пабліки та пропагандистські ЗМІ.

У селищі Новоозерне, яке знаходиться на березі озера Донузлав у північно-західній частині Криму, видно спалахи від пострілів, а також чути звук двигунів дронів, вибухи та автоматні черги.

Читайте також: Данілов: Представники СБУ брали участь в обох атаках на Кримський міст

Зазначається, що через гучні вибухи люди вийшли на вулиці. На опублікованих відео видно спроби росіян збити безпілотники зі стрілецької зброї та засобів ППО. Наразі відсутня інформація про наслідки ударів БПЛА та атаковані цілі.

Нагадаємо, нещодавно українські ударні БПЛА атакували нафтобазу у Феодосії. Окрім того, ЗСУ завдали ударів надводними та повітряними дронами у Керченській протоці в тимчасово окупованому Криму.

Читайте також: Удари по Чонгарському та Генічеському мосту. У ISW пояснили важливість ураження цих цілей

Також речниця Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк заявила, що після ударів українських військових по мостах на півдні, поблизу тимчасово окупованого Криму, війська РФ шукають альтернативні шляхи постачання боєприпасів.