UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Кіровоградській області під час атаки "шахедів" пролунали вибухи

Повітряна тривога у регіоні тривала близько години.

Сьогодні, 4 серпня, близько 1.20 у Кіровоградській області пролунали вибухи. Про це повідомив місцевий телеграм-канал "Мій Кропивницький | Кіровоград" та кілька моніторингових пабліків.

Перед тим, о 1.09, Командування Повітряних Сил ЗСУ попередило, що ударний БпЛА наближається до Кропивницького з південного-заходу.

Ще раніше, у 0.58, Повітряні Сили повідомили про БпЛА в Компаніївському районі Кіровоградщини, напрямком на Кропивницький.

Читайте також: У Житомирській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Вінницькій областях пролунали вибухи під час атаки "шахедів" на Україну

Повітряну тривогу на Кіровоградщині оголосили близько пів на першу годину ночі. Тоді Повітряні Сили зафіксували БпЛА на заході та сході Миколаївської області, що рухаються у напрямку Кіровоградщини.

"Пoпередньo, пo "шахедах" чисто", - повідомив о 1.29 паблік "Чому тривога | Радар". О 1.36 повітряну тривогу у Кіровоградській області скасували. Станом на цей час небо над усією Україною - чисте.

Раніше повідомлялося, що у ніч проти 4 серпня під час атаки "шахедів" на Полтавщині та Дніпропетровщині пролунали вибухи.