UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Київській області вже понад добу гасять пожежу, яка виникла внаслідок ворожого обстрілу

Вогонь ліквідовують понад дві сотні рятувальників та майже сотня техніки.

У ніч на 12 червня російські загарбники запустили по Київській області ракети та дрони-камікадзе, внаслідок падіння уламків яких виникли пожежі. На промисловому підприємстві рятувальники вже понад добу не можуть загасити полум’я.

Зокрема, Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що станом на 7:00 13 червня ліквідація пожежі на промисловому підприємстві триває. При цьому повідомлялося, що вогонь там спалахнув близько 7:00 12 червня.

Читайте також: Після російської ракетної атаки по Київщині поліція знайшла небезпечні касетні суббоєприпаси

За даними ДСНС, на місці працюють 249 людей особового складу та 98 одиниць техніки. Також задіяли чотири пожежні потяги. Раніше повідомляли, що пожежу ліквідовували 247 людей.

Зазначимо, що у Київській області внаслідок падіння уламків одна людина дістала поранення — різану рану ноги. Медичну допомогу постраждалому надали на місці.  Також через падіння уламків є пошкодження низки обʼєктів у двох районах області. Пошкоджено щонайменше три будинки, один із яких згорів вщент. Крім того, пошкоджено господарські приміщення, гаражі, склади одного з підприємств, АЗС.